Kategoriat
harjoittelu VK-harjoitus

Viikon VK

Talviloma alkaa ja sen kunniaksi kävin tänään hikoilemassa VK-lenkin. Sykemittari päätti alkaa taas temppuilemaan, joten kotiin päästyäni kirjoittelin terveiset Polarin asiakaspalveluun. Voi olla, että merkki vaihtuu ja nykyisen myyn eteenpäin, kun vaan saan sen ensin huoltoon ja sieltä pois…

Lenkki itse meni vallan mainiosti. Pari kilsaa kevyttä alkuun ja sen päälle 8 km VK:ta noin 4:30/km ja perään vielä 2,5 km kevyttä lisää. Eli yhteensä 12,5 km.
Juoksuvauhti tuntuu taas kehittyneen askelen eteenpäin ja oikestaan todellisen tilanteen tietää vasta sitten, kun pääsee taas juoksemaan sulalla maalla. Sitä odottaessa talvijuoksut jatkuu.

2 vastausta aiheeseen “Viikon VK”

Polarin mittareista menee sykevyö kohtalaisen nopeasti sellaiseen kuntoon, että se näyttää omiaan. Luulen, että hikoilu nopeuttaa asiaa ja mahdollinen rintakarvoitus saattaa vielä heikentää mittausta. Vöitä saa irtokappaleina urheiluliikkeistä tai Polarin huoltoliikkeistä parilla kympillä. Polar väittää, että vika on vyön puhdistuksessa. Ja pöh!

Ok, kiitokset tiedosta. Vyötä tai lähetintä olen itsekin pidempään epäillyt. Viime viikolla huomasin vaan sen, että laitteen näyttö himmenee, kun painaa start -painiketta… ja tähän sitten löysin Polarin foorumilta keskustelua. Jollekin on auttanut patterin vaihto, toiselle laitteen huolto. En sitten saanut puhelimella Polarilta ketään torstaina kiinni ja päätin käydä vaihdattamassa patterin valtuutetussa huollossa. Yksi PK lenkki meni sitten melkein ok arvoilla ja tämän VK:n osalta sykkeet oli mitä sattui. Ja kaiken huippu oli viime tiistaina. Maksimisyke 2308… repikää siitä. En jaksanut siitä silloin tässä blogissa avautua. Mutta se oli siis ennen patterin vaihtoa. No nyt olen viikon poissa kotoa ja tässä on hyvin aikaa odotella mitä Polarilta vastaavat sähköpostiin. Jos kuitenkin vika on siinä sykevyössä >> on se aika surkeaa laatua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s