Kategoriat
Uncategorized

Keskiviikko ja torstai

Talvi jatkuu, mutta päivät pitenevät. Olen myös kuullut, että päivisin aurinko paistaa komeasti ja se jopa lämmittää. Kiva niille, jotka pääsevät siitä nauttimaan. Meikä ei paljon työpäivän aikana ulos kerkeä katselemaan.

Ja näin ollen meikän lenkit ovat edelleen hämärässä tai pimeässä puurtamista. Eilen juoksin perus kasin ja tänään lyhyen&kovan VK:n (VR 1,8 km + VK 20 min + VR  1,6 km, Yhteensä vähän yli kasi. Huomenna lepo ja lauantaina seuraavan kerran baanalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s