Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Hullua touhua

Vaimo kävi aamulla koiran kanssa ulkona, ja kertoi pakkasen+tuulen olevan nyt sitä luokkaa, että meikä voisi harkita pitkän lenkin juoksemista matolla… ei hätä tämän näköinen. Ensin päätin tarkastaa sääennustuksen, jos vaikka saisin pitkän siirrettyä huomiselle. Mutta näyttäisi tuuli kiristyvän ja lisämausteeksi on luvattu lunta, joten ei muuta kuin vaimon suositusta noudattamaan.

Lainataampa tähän väliin eilistä tekstiä:

Pitää kyllä sanoa, että matolla on ihan kiva juosta intervallia, mutta kyllä kaikki yhtämittaiset yli puolen tunnin juoksut alkaa tuntumaan v-maisilta.

Että tuossa hengessä sitten lenkki käynnistyi. Ja todellakin tämä oli meikän ensimmäinen matolla juostu pitkä. Ensimmäiset pari kilsaa meni huomaamatta. Sen jälkeen alkoi kevyt hatutus nousemaan päähän. Kympin kohdilla elämä helpottui vähän, kun tajusin olevani jo yli puolen välin. Siitäpä sitten taistellen maaliin ja mittaa lenkille tuli 1 h 39 min. Ja epävarmat matkat ja nopeudet: 18 km ja 5:32/km. Keskisyke 131.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s