Kategoriat
harjoittelu

Kohti Tuusulaa

Tänään meikällä alkoi kymmenen viikon valmistautuminen Tuusulajärven (puoli)maratonille. Ja jotta tämä olisi virallista, ilmoittautumisen hoidin eilen kuntoon. Eli lauantaina 24.4.2010 nähdään mitä vuoden harjoittelu on äijälle tehnyt (tai tuossa vaiheessa taitaa olla vasta vähän reilu 11 kk juoksua takana, mutta sinne päin).


En tiedä meneekö tämä harjoittelu sitten hazardin puolelle, mutta tarkoitus olisi nyt vetää viikottain sekä MK:ta että VK:ta. Kilometrejä ei ole kuitenkaan tarkoitus ahmia mitenkään hirveästi (40-70 km viikko), kun ei tässä vielä maratonille olla matkalla.

Ja tuolta pohjalta tänään ohjelmassa oli VR 1,6 km + 5 x 800 m (5K kisavauhdilla)/2 min pal + VR 1,6 km. Eli yhteensä n. 8 km. Ja tuo oli mattoharjoitus, joten kilometreihin ja vauhteihin voi aina suhtautua pienellä varauksella, mutta syke tykkäsi hyvää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s