Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Tunnustelua

Virallisesti terve. Ainakin omasta mielestäni. Joten normilenkki kehiin. Se pitää kuitenkin sanoa, että ei meikäläisestä olisi tänään ollut kilpailemaan, tai ehkä vitosen verran, mutta ei siitä mitään olisi tullut. Kympillä olisi raatoauto kuskannut äijän takaisin kisapaikalle (tai ongelmajätelaitokselle, jos happoarvot olisivat olleet liian korkeat).

Sinänsä juoksu kulki tänään hyvin. Sellaista levänneen miehen helpon tuntuista juoksua, mutta kokeellinen vauhdin kiristäminen kertoi heti hengityselimistön vastustavan kovempaa menoa. Kahdeksan asteen pakkanen tuntui keuhkoissa yhtä pahalta kuin talven kovimmat juoksupakkaset.

Matkaa kertyi 8,3 km ja keskinopeus oli 5:11/km. Olisikohan tuohon tullut vajaa kilometri lasketeltua lähemmäs neljän pintaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s