Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Pitkä

Lauantai ja tuttuun tapaan vuorossa viikon pitkä lenkki. Pitää alkaa vaihtelemaan lenkkiä lauantain ja sunnuntain välillä, ettei ala touhu liikaa urautumaan.

Juoksun aikana matkavauhti näytti jo hurjalta, kun parhaimmillaan mittari näytti vauhdin huitelevan pidemmän aikaa 4:45-5:00/km, mutta totuus paljastui sitten kotona. Lenkillä meikällä on aina mukana S3-sensori ja sen lisäksi pitkillä pidän mukana joko Polarin G3:sta tai Ventus GPS-loggeria. Suosin yleensä jälkimmäistä pienemmän koon takia. Mutta asiaan. Lenkin aikana nopeustiedot ja matka tulevat Polarissa aina S3:n kautta vaikka G3 olisi myös käytössä. Ja nyt lumikelillä Xero-S3 kalibrointi ei näytä olevan meikällä ihan kohdallaan. Kun S3 näytti matkaksi 20,8 km, oli todellinen matka GPS:n piirtämän reitin mukaan 20,1 km. Ja mittarin ilmoittama 5:11/km keskivauhti muuttui tarkastuslaskennassa 5:22/km. Tiedostin kyllä tuon virheen jo lenkillä, nimittäin en ihan hirveästi uskonut juoksevani pitkällä kevyesti 4:45 vauhtia. Mutta kaiksesta huolimatta olen kyllä tyytyväinen tämän päivän lenkkiin. Vauhti oli nousevaa ja jälkimmäinen puolisko tuli vedeltyä todellista vauhtia 5:05 +/- 5 sec/km.

Launtai jatkuu yleisurheilua tv:stä katsoen ja saunan lämpenemistä odotellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s