Kategoriat
harjoittelu

Yhteenvetoa

On taas ollut sen verran kiirettä, että olen joutunut antamaan periksi kirjoittamisessa. Ja toisaalta, jos jättäisin juoksematta, silloinkaan ei tarvitsisi kirjoittaa ja aikaa säästyisi vielä enemmän vaikka kaljan juontiin. No joo, huono vaihtoehto

Maanantaina huidoin menemään 45 minuuttia matolla. Tiistaina tuttua intervallia 5 x 3 min/2 min ja edelleen taidan vetää vedot liian kevyesti. Mukavuudenhalu estää astumisen mukavuusalueen ulkopuolelle, pitäis tehdä jotakin.

Keskiviikkona pidin lepopäivän, kun peräkkäisiä harjoituspäiviä oli kertynyt jo kuusi kappaletta. Ja tänään kävin vetämässä luonnossa 8 km VK-lenkin (lämmittelyineen 12 km). Juoksu kulki hyvin, vaikka satunnaisesti tuli vastaan pehmeämpää alustaa, joka leikkasi heti vauhdista pois 30 sec/km. Mutta hyvä fiilis säilyi koko lenkin ajan. VK-osuus meni 4:36/km.

Huomenna kevyt ja lauantaina pitkä… tuttua kaavaa eteenpäin. Ensi viikko kevennellen ja ensi lauantaina kympin kisa. Sitä seuraavalla viikolla pitäisi aloitella 10 viikon ohjelma Tuusulajärven puolikkaalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s