Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Parin päivän treenit

Eilen väsytti kunnolla töiden jälkeen ja meinasin jättää juoksulenkin väliin, jotta tämän päivän pitkälle starttaisi tuore mies. Mutta ei se elämä saa liian helppoa olla. Joten eilen päivän päätteeksi 8,7 km ja 5:44/km. Lumi hidasti vähän etenemistä.

Ja tänään kunnon yöunien jälkeen 18,8 km. Tiedän, ei se mikään kunnon pitkä ole, mutta saa kelvata kelvottomalle puolimaratoonarille. Ja 14 kilsaan asti kaikki meni hyvin, alusta oli hyvä, jos sentin paksuisen pakkaslumikerroksen ei antanut häiritä. Mutta sitten viimenen vitonen oli osittain täyttä rämpimistä, kun aura-auto oli heittänyt lumet maantieltä jalkakäytävälle. Vähän alkoi v-käyrä nousemaan, kun väsyneillä jaloilla joutuu tarpomaan 5-10 sentin kinoksessa. Mutta tämäkin lenkki tuli selvitettyä. Mittari näytti keskivauhdiksi 5:36/km, mutta en ole ihan varma lukemasta. Taisi laittaa siihen jonkun rämpimiskerroinhyvityksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s