Kategoriat
harjoittelu

Matolla

Pakkasta rapiat -22 ja nyt se tuntui kylmemmältä kuin kertaakaan aikaisemmin tämän talven aikana. Että arvatkaa vaan lähdenkö ulos juoksemaan… njet, eli matolle.

Kun tuolla matolla on niin tylsää PK:ta nylkyttää, heitinpä taas intervallin tapaista kehiin. Vähän on hakusessa vauhdit, kulmat sekä sykkeet ja vaikea sanoa miten laadukasta tämä treeni sitten on, mutta pitää yrittää luottaa omaan fiilikseen.

S3-pod näyttäisi olevan aika tarkasti balanssissa maton nopeuden kanssa ilman kalibrointia, joten sen avulla saa jotakin tuttua mukaan lenkille ja fiilistä ja sykettä tarkkailemalla vähän nousukulmaa mattoon mukaan, jotta meno tuntuu luonnolliselta. Tosin en oikein tiedä miten tuohon sykkeeseen matolla pitäisi suhtautua. Kun ilman paitaa juoksee 16-17 asteen lämpötilassa, keho ei tuota niin paljon lämpöä kuin talvella ulkona kolmen vaatekerran alla ja näin ollen sykkeet ovat matolla luonnostaan matalammat…? ja kynnyssykkeet ovat myös matalammat?? Pitää yrittää kaivaa tietoa aiheesta…. viisaammat saavat vastata.

Oma fiilis on ainakin se, että samalla rasituksen tunteella syke on 5-10 pykälää alhaisempi matolla kuin luonnossa. Ja paino sanoilla oma fiilis.

Mutta tärkeimpään, eli päivän treeni oli VR 2 + 5 x 3min/2min + VR 2. Yhteensä 8 km. Harjoitus oli muuten ihan hyvä ”kevyt” MK-harjoitus tällaiselle vähän kovia harjoituksia tehneelle äijälle, mutta ei sitä rehellisesti voi kovaksi sanoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s