Kategoriat
harjoittelu

Laatutreeniä

Tai laadusta nyt tiedä mitään, mutta pari viimeistä juoksua olen tehnyt matolla, pelkät shortsit ja Lunaracerit jalassa. Maisemat ei vaihdu, mutta eipä tarvitse juosta pakkasessakaan (joka nyt ei meikälle mikään ongelma ole).

Kun tuon maton päällä ei kuitenkaan huvita mitään kovin pitkiä treenejä heittää, juoksin eilen 5 x 3 min/2min intervallin ja siihen alle ja päälle kevyttä. Ja tänään reilu 40 min vaihtelevaa vauhtia ja kulmaa. Huomenna lepopäivä ja lauantaina sitten pitäisi vetää ihan luonnossa pitkiksen tapainen.

3 vastausta aiheeseen “Laatutreeniä”

Millaset kengät on noi Lunaracerit? Meinasin hankkia kesän koitoksiin. Nyt Skylonit alkaa vedellä viimeisiään, ne on kyllä ollu hyvät.

Racerit olen ostanut marraskuun alussa, joten sataa kilsaa enempää en niillä ole vielä kerennyt juoksemaan (sisältäen yhden vitosen kisan). Mutta kevyethän ne on kuin mitkäkin, ja vaimennus tuntuu pelaavan 80 kiloisella tosi hyvin… tosin pitkistä lenkeistä ei kokemusta. Vauhtilenkeillä tuntuma on kyllä aivan mahtava, ihan kuin ei mitään kenkää olisikaan. Näin nopeasti kirjoitettuna jotakin näistä kengistä.

Skyloneista mulla ei ole mitään kokemuksia, mutta ainakin juoksija-lehden kenkäarvioiden mukaan jotakin yhteistä noilla kengillä voisi olla:
Skylon:”on kevyt, pehmeä ja erinomaisesti rullaava”
Racer: ”Sopii: Kisakengäksi ja vetoharjoitteluun keveyttä, rullaavuutta ja pehmeyttä arvostavalle”.
Kannattaa tuota Lunaraceria jossakin käydä jalkaan kokeilemassa, tosin siitähän on jo uusi malli tulossa/tullut… randomina ensimmäinen sivu mikä googgelista löytyi: http://www.roadrunnersports.com/rrs/products/NIK1314/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s