Kategoriat
harjoittelu kilpailu

Menneitä muistellen

No joo, ei muistella tässä mennyttä vuotta, ainoastaan viime viikkoa. Eli kyseessä oli kevyt viikko blogin päivitystä myöten. Lenkkarit sain jalkaan kokonaista kolme kertaa ja yksi niistä oli kympin kisa lauantaina.


Tiistaina vedin 8,2 km lenkin, johon sekaan heitin 6 kertaa hippulat vinkuen 100-400 metrin vetoja. Torstaina kevyt kutonen ja lauantaina sitten lappu rinnassa baanalle…

Aktia maantiejuoksu-cup, kisa 3 ja tällä kertaa jo aikaisemmin mainittu 10 km. Ja vaihteeksi matkanteko tuntui lähes koko matkan helpolta. Tätä varmastikin auttoivat hyvät peesattavat ja oikeastaan itse jouduin aukaisemaan latua ainoastaan parin kilsan ajan kutosesta kasiin, kun siihen asti hyvää ja tasaista vauhtia vetänyt kaveri alkoi hyytymään. Kasin jälkeen sain jonkun takana juosseen pitämään vauhtia loppuun asti ja tällä reseptillä vauhti oli koko matkan ajan mukavan tasaista: 4:24, 4:24, 4:19, 4:20, 4:29, 4:22, 4:23, 4:17, 4:24, 4:07.

Ja tänään on vielä vuorossa oma kasin lenkki, kunhan saan tuon koiran tuosta syötettyä.

Edittiä: Päivän lenkki oli sitten PK:ta 8,5 km, 5:20/km vauhtisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s