Kategoriat
harjoittelu VK-harjoitus

Reipasta menoa

Pakkanen yrittää sabotoida meikän harjoittelua, mutta tänään päätin vetää VK:ta vaikka mittari näyttäisi ihan mitä vaan. Ja vähän lämpöisempää (-14) vaihteeksi oli, joten keuhkotkaan eivät hirveän huonoa tykänneet lenkistä.

Pari kilsaa lämmittelyä, 6 kilsaa VK:ta ja pari jäähdyttelyä päälle, siinä suunnitelma ja toteutus ei tuosta juurikaan heittänyt: VR 2,4 km, 5:51/km ja syke avg 134 + VK 6,0 km, 4:41/km, avg 160 + VR 1,7 km, 5:57/km, avg 154. Yhteensä 10,1 km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s