Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

PK:ta

Perus PK-lenkki takana 13 asteen pakkasessa: 8,5 km, 5:29/km ja syke avg 134.

Sykevyö sattui matkaan mukaan, kun testasin Polarin sivuilta löytynyttä ohjetta ”Joissakin tapauksissa lähetin on havainnut sykesignaalin paremmin kun lähetin on käännetty väärinpäin niin, että lähettimen Polar-logo on näkyvissä ja ylösalaisin”… jep noin se lähetinosa taisi meikällä olla aikoinaan ensimmäisillä lenkeillä, kun ei tullut sitä manuaalia niin tarkkaan luettua 😉 mutta nyt sykekäyrä näytti paljon järkevämmältä kuin esim. lauantain lenkillä. Tosin tuo virheellinen toiminta voi johtua: pakkasesta, teknisestä alusasusta, mp3-soittimesta, viallisesta lähettimestä jne jne jne…… joten pitää jatkaa tutkimusta ja tehdä tarvittaessa toimenpiteitä …. ”Karvainen rintakehä voi myös heikentää kontaktia” auts, pitääkö alkaa sheivaamaan… njet, mennään sitten ennemmin ilman sykettä.

Huomenna VK:ta, jos ei ole liian kylmää tai sitten siirrän sen harjoituken suosiolla keskiviikolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s