Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Miinus kaksikymmentä

Aamulla lämpömittari näytti rapsakasti karvan yli 20 asteen pakkaslukemaa ja vähän jo ajattelin siirtää lenkkiä myöhemmälle, mutta ei se lämpötila tähän aikaan vuodesta päivän aikana nouse välttämättä yhtään mihinkään. Joten ei muuta kuin vaatetta päälle ja paleltumia hankkimaan….

Vähän tuo kylmyys häiritsi, joten eipä tästä sitten tullut semi-pitkää kummempaa. Matkaa tasan 16 km, vauhtia 5:33/km ja syke avg 132, jos tuohon mittariin on mitään luottamista. Ja onnistuin myös paleltumien hankinnassa…. parit poskipäät…. perhana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s