Kategoriat
harjoittelu VK-harjoitus

Sata

Vaihteeksi lämpötila suuntasi tänään plussan puolelle ja kaupungin lumimiehetkin ovat palanneet töihin kolaamaan jalkakäytäviä juoksuradaksi. Eli näillä eväillä ajattelin sitten vetäistä yhden VK:n alta pois ennen kuin keli ehkä huomenna huononee.

Ja harjoitus (VK-intervalleja) oli seuraava: VR 2 km + 6 x 1 km/1 min + VR 1,4 km. Yhteensä 10 km. Huomenna kevyttä, keskiviikkona ehkä lepoa ja torstaina Hakunilan Uudenvuoden juoksu. Tosin sillä edellytyksellä, että pakkanen pysyy siedettävänä… tai eihän se pakko ole räkäposkella vetää… eihän….

(ja sata merkintää täynnä tässä blogissa)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s