Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Lunta

Nyt alkaa etelässäkin olemaan lunta ihan riittävästi Joulun tarpeiksi. Myös aurauskalusto näyttää olevan ylityöllistettyä ja vähän tässä joutuu juoksijakin miettimään puhtaan tai edes semi-puhtaan juoksubaanan löytämistä.

Suhteellisen hyvin tänään 8,9 km matkalla juoksukelpoista jalkakäytävää löytyi. Missään vaiheessa baana ei ollut juuri aurattua, eli hitaampi alusta kenkien alla oli, kuin mihin tässä lähiaikoina olen tottunut. Mutta ainoastaan kilometrin verran oli enemmän tai vähemmän pehmeää lunta, joka sitten hidasti vauhtia enemmän.

Todennäköisesti tekniikkakin vähän tökki, koska tuolta takareiden tuntumilta löytyi joku upouusi lihas, joka matkan aikana kerkesi kipeytyä tai ainakin vahvasti kertovan olemassa olostaan. Jossakin vaiheessa kyllä kiinnitin itsekin huomiota suorastaan sanottuna anaalista olevaan juoksuasentooni, mutta enköhän onnistunut itselleni kurinpalautuksen antamaan.

Kahdeksan piste yhdeksän kilometriä ja 5:42/km. Siinä päivän luvut. Sauna, olut ja nukkumaan… hyvää yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s