Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Miinus seitsemän ja tuulta

Pakkanen hellitti, mutta tilalle tuli sitten tuulta ja tuiverrusta.

Varmaankaan en ole sitten vitosen kisan jälkeen pitänyt sykevyötä mukana lenkillä, joten vaihteeksi kiinnitin sen rinnan ympärille, mutta matkan aikana en kertaakaan katsonut sykelukemia. Itse asiassa suurimman osan ajasta lenkeillä Polarin näytöllä näkyy kadenssi, matka ja vauhti. Sykettä voi ihmetellä myöhemmin ja lenkillä kuunnella aktiivisesti oman kehon tuntemuksia. 
Tuosta kuvasta voi päätellä, että vastatuulisin osuus sattui heti tuohon lenkin alkuun. Siinä parin kilsan kohdalla kone alkoi myös käynnistymään ja reitti suuntasi parempaan tuulen suojaan. Kevyttä lätkyttelyä 8,8 km 5:27/km vauhdilla ja avg 135.
Seuraavaksi sitten koiran kanssa lumeen kahlaamaan….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s