Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Miinus kahdeksantoista

Kun alkuviikosta tuli ahkeroitua enemmän tuolla lenkillä, ei enää torstaina ja perjantaina töiden jälkeen pakkaseen lähtö huvittanut p@sk@nk@@n vertaa.


Mutta tänään olikin sitten pakko käydä vetämässä viikon kilsat täyteen, olkoonkin mittarissa -18. Hulluna sitä pidetään (yksi naapuri sanoi näin) ja jopa sääliviäkin katseita tuolla baanalla saa, kun parta jäässä ja räkä poskella vetää menemään. Menestys ei tule itsekseen 🙂


Asianmukainen varustus on kyllä näillä pakkasilla onnistuneen lenkin salaisuus. Sopivasti vaatetta päällä ja kriittisten paikkojen lisäsuojaus ja hyvä tulee. Ja tänään tuli 14 km mittariin 5:24/km vauhtisesti. Pitemmänkin lenkin olisi kyllä voinut vetää, mutta ei kuitenkaan tällä pakkasella meinaa irrota. Tammikuussa ohjelmaan on kyllä saatava mukaan pitempää lenkkiä (18-21 km) tai pitää alkaa viitsimään juosta pitempää lenkkiä, ei se sen vaikeampaa ole.


Kuvassa vielä käppyrää tämän päivän ”ponnistuksesta”… sykettä siitä ei löydy, kun ei huvittanut taaskaan laittaa sitä s@@t@n@n pantaa rinnan ympärille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s