Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus välineet

Miinus neljätoista

Ilma lämpenee ja meikä tarkenee juosta pitempää lenkkiä. Elikkä tänään tuo tarkoitti 11,9 km PK-lenkkiä, jonka loppupuolelle vedin kokonaisen kilsan VK-vauhtia. Huom! kokonaisen kilometrin, hurjaa… eipä viitsi hengityselimiä rasittaa, kun ei ole pakko. Ja keskivauhti huiteli tänään 5:27/km lukemissa.

Xeroja pitää kyllä kehua talvilenkkarina. En tiedä onko noista nastoista nyt miten paljon apua pakkaskelillä, mutta uskaltaapa juosta rennosti, pelkäämättä kaatumista ja jäkittelemättä turhia. Lisäksi kenkä on lämmin. Hyvin tarkenee juosta ohuella juoksusukalla, ainakin näillä etelän pakkaslukemilla (-16 max. toistaiseksi).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s