Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Pakkasta

Vihdoinkin lämpötila alkaa muistuttamaan suomalaista talvea -10 asteen pakkasella. Ei muuta kuin vaatetta sopivasti päälle ja tietä mittaamaan… ja tänään sitä tuli vastaan sataa metriä vaille yhdeksän kilometriä 5:24/km vauhdilla.

Huomenna ohjelmassa on 3 x 1,6 km VK:ta, mutta ei oikein kyseinen harjoitus motivoi, ainakaan lauantain vitosen kisan jälkeen. Varmaankin tavoitteita ja nykykuntoa ajatellen parempi harjoitus olisin joku tempo 8-10 km… palvelisi ehkä enemmän seuraavaa 10 kisaa ajatellen sekä olisi oikeasti vähän haastavampi kuin tuo n. vitonen kolmessa erässä 20/sec kilometri hitaampaa kuin vitosen kisavauhti. Mutta huomennakin on pakkasta ja ehkä vielä enemmän kuin tänään, joten voi olla, että säästelen keuhkoja ja lähden vaikka loikkimaan johonkin rinteeseen voimaa jalkoihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s