Kategoriat
turhat

Urheilijan elämää

Ok, urheilija on tuossa otsikossa vähän nq ironiaa, mutta kuitenkin. Tänään oli töissä tärkeä palaveri ensi vuoden tekemisistä ja sen kunniaksi sitten töiden jälkeen kaljalle, toiselle ja kolmannelle. Mutta huomenna pitää 13.05 juosta kuin sika teurastajaa karkuun, joten oluen humalluttava ilo loppui jo klo 18 mennessä. Joten nyt selvittämään päätä helvetin hyvästä nousuhumalasta ja valmistautumaan huomiseen. Jos joskus joku palaveriin osallistunut tätä sattuu lukemaan ja itsensä tunnistamaan 😉 niin kiitokset loistavasta suunnittelupalaverista…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s