Kategoriat
harjoittelu VK-harjoitus

"kevyt" kova

Kevyttä viikkoa tässä tahkotaan ja tänään yritin löytää tasapainoa tuon keveyden ja launtain kisavauhdin testauksen väliltä. Joten suunnitelma oli VR + 3 x 1 km/3 min nousevalla vauhdilla 4:30 > 4:15 > 4:00 + VR. Eli ensimmäinen vero selkeästi VK-vauhdilla ja seuraavat kaksi kokeillaan miten mennään.

Ja jälleen kerran hyvin suunniteltu oli vähintäänkin puoliksi tehty: VR 2,3 km + vedot 4:29, 4:14 ja 4:01 + VR 1,8 km. Yhteensä 7,64 km. Ja mitä nuo kolme säälittävää vetoa sitten paljastivat? Todennäköisesti kisavauhti löytyy lähempää 4:14/km vauhtia kuin tasan neljää….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s