Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Vauhtia

Taas alkaa menemään liian lujaa… ja tällä kertaa en tarkoita tätä pikakelauksella etenevää elämää, vaan meikän ns. PK-lenkkejä. No tuli tuohon lenkin sekaan vedettyä neljä ruskoa, mutta ei ne kuitenkaan selitä 5:18/km vauhtista kasia. Sykevyö ei ollut tänään mukana, mutta  normi pk-lenkki tuo perstuntuman perusteella oli. Joten kaikki hyvin ja kunto kehittyy tai sitten meikä vetää taas vauhdilla kohti jonkin paikan brakaamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s