Kategoriat
harjoittelu

Yhteenvetoa

Viikko on taas yhtä lenkkiä vailla valmis ja nyt perjantaina on vähän aikaa miettiä mitä sitä on tullutkaan lähiaikoina tehtyä.

16 viikon talviharjoittelukaudesta takana alkaa nyt olemaan ensimmäiset kaksi viikkoa. Aerobisesti mennään edelleen, PK:ta ja VK:ta tahkoten. Kilometritkin olen mielestäni saanut ihan kohdilleen kuntoon ja vuodenaikaan nähden, eli nyt mennään tuolla 40-50 välissä. Tavoitteena on saada kroppa kestämään kilometrejä siihen malliin, että kevään/kesän kovimmat viikot voivat olla ainakin 80 luokkaa, miksei enemmänkin. Eihän tuo vielä paljon ole, mutta ihan hyvin tämän hetkiseen harjoittelumäärään nähden.

Ja näin olen viimeiset yhdeksän lenkkiä juossut:

22.11 PK 6,8 km
24.11 VR 2 km + VK 3 x 1,6 km/1 min + VR 2,2 km
25.11 PK 6,1 km
26.11 VR 2,7 km + VK 6 x 1 km/1 min + VR 1 km
28.11 PK 11,7 km

29.11 PK 8,3 km
01.12 VR 2,5 km + VK 6 km  + VR 2,2 km
02.12 PK 8,4 km
03.12 VR 2 km + VK 6 x 1 km/1 min + VR 1,5 km
05.12 PK xx,x km

Vedetään nyt vähän aikaa VK:ta parin lenkin viikkovauhtia ja viikon pitkää lenkkiä pitää alkaa vähitellen venyttämään oikeasti pitkäksi. Tosin ensi viikko ilman VK:ta ja lauantaina suunnitelmissa on vitosen kisa.

Vauhdit alkavat olemaan ihan siedettäviä. PK:ta pystyn huitelemaan parhaimmillaan 5:30/km keskivauhdilla ja tämän viikon tempon perusteella VK-vauhti (lähellä kynnystä) on 4:30 pintaan. Todennäköisesti coopperissa 3000 olisi aika lähellä ja jännityksellä odotetaan miten se vitosen maantie menee. Jos nyt ihan paskaliukas keli tulee, niin voihan se perseelleen sitten mennä muutenkin kuin kuvainnollisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s