Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Kotona taas

Jälleen tuli kotiuduttua reissusta ja heti miten tuttuja jalkakäytäviä mittaamaan. Jos eilen ylämäet meinasivat tappaa miehen, eivät ne tänäänkään mitään mahdottoman helppoja olleet. Pitäisi varmaan treenata ylämäkiä tai ylämäkitekniikkaa tai edes jotakin. Niin helposti tahtoo tuo syke karata nyppylää noustessa.

Muuten tämä lenkki olikin sitten todellista fiilistelyä helppouden tunteessa. Jos 8,3 km menee keskivauhdilla 5:33/km ja sykkeellä 131, ei kai tässä voi olla muuta kuin tyytyväinen. Vauhti kehittyy ja juokseminen tuntuu mukavalta. Vaihteeksi mukava perus-pakkopulla-köpöttely-lenkki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s