Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Mualla on mukavoo

Ensimmäinen blogi-teksti loistavalla HTC Herolla. Laitteesta itsestään voisin kirjoittaa ihan oman jutun, mutta olkoon se nyt toistaiseksi pelkkä työväline.

Eilen ajettiin illalla maalle ja tänään päivä on mennyt leppoisasti leväten. Mitä nyt koiran kanssa kävin ensin 1.5 tunnin lenkillä ja kun maalla oltiin, sai hurja juosta vapaana. Sitten pari tuntia aikaisemmin mainostamaani lepäämistä ja juoksemaan.

Vuorossa luuseri-pitkis, hätäisesti yli tunnin lenkki, kun ei nyt jaksa. Ja oikeasti useamman peräkkäisen yön normia lyhyemmät unet saivat aikaan tunteen, että ei tässä ihan parhaassa mahdollisessa hapessa ole. Mutta 11,65 km tuli tänään juostua 5:49/km ja avg syke 138. Ylämäkiä sattui tulemaan taas suhteellisen paljon vastaan ja he$%#%in hiihtämiseksi ne sitten menivät. Näin tänään, jotakin muuta ehkä huomenna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s