Kategoriat
harjoittelu VK-harjoitus

Lisää VK:ta kehiin

Tänään vedin viikon toisen VK-treenin ja tiistain tapaan kyseessä oli Cruise Interval. 15 min lämmittelyä alle ja sitten tahkoamaan 6 x 1 km/1 min palautuksella. Kilometrien ajat 4:35, 4:33, 4:28, 4:25, 4:30, 4:34. Lopun ”hyytyminen” johtui maaston muuttumisesta vähän mäkisemmäksi. Itse asiassa tuon viimeisen vedon viimeinen puolikas oli enemmän ja vähemmän loivaa ylämäkeä. Yhteensä tänään 10,6 km. Pitää yrittää viikonloppuna vähän analysoida näitä tämän viikon VK-juoksuja ja ensi viikolle riittää yksi VK, ettei tässä ihan ylikuntoon joudu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s