Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Pikakelausta

Tahtoo tällä hetkellä viikot mennä vähän niin kuin pikakelauksella…. aamulla töihin, illalla kotiin, pakolliset kuviot, koiran kanssa lenkille ja vihdoin ja viimein juoksemaan, ruokaa naamaan, suihkuun, uutiset ja sää, iltatoimet ja unten maille. Mutta hyvähän se on, että aika kuluu rattoisasti.

Varsinaisesti ohjelmassa ei tänään ollut lenkkiä, mutta kilometrejä pitäää kerätä ja silloinhan lähdetään juoksemaan. Tuttu peruskuton vauhdikkaasti 5:36/km. Eilinen hurjastelu ei tuntunut jaloissa tai muuallakaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s