Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Liukasta

Eilinen lenkki tuli vedettyä mukavassa +8 asteen lämpötilassa ja tänään aamusta pääsin sitten testaamaan pikkupakkasen jäädyttämää asfalttia. Nopeasti nämä marraskuun lämpötilat vaihtelee.

Vaimo oli käynyt jo aikaisemmin aamulla lenkillä koiran kanssa ja väitti, että vähän voi olla jossakin liukasta. No tuolla asenteella Airspanit jalkaan (eipä meikällä vielä niitä nastalenkkareita olisikaan) ja liukastelemaan. En tiedä missä vaimo oli kulkenut, mutta pakko oli lähteä heti suuntaaman kohti pururataa, koska meikän mielestä asfaltilla oli ainoastaan muutama kohta, jossa EI ollut liukasta, eli köpöttelyksi alkumetrit menivät.
Sykemittarin päätin jättää kotiin lepäämään ja enpä sitten oikein tiedä miten tuohon lenkkiin sopii PK-vauhtisen määritelmä. Nimittäin keskivauhti 5:39/km ja 1,5-6,8 km:n väli 5:30/km puhkoo nykykunnolla Aerobista kynnystä, vaikka mutu-tuntumalla rasitustaso pysyi kevyenä. Mene ja tiedä, PK-lenkkinä tämä kuitenkin historian kirjoihin merkitään.
Yhteenvetona: 6,8 km 5:39/km. Juoksu kulki ok ja mitään vaivoja tai ikäviä tuntemuksia ei ollut jaloissa tai missään muuallakaan. Saa nähdä vieläkö sitä tänään tulee lähdettyä toiselle lenkille.
Viikon kuunnelluin musiikki lenkillä ja vähän muuallakin: 1. Sentenced – 2. Rammstein – 3. Sonata Arctica.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s