Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Viikon viimeinen

Laitoin tänään harjoitusviikon pakettiin kevyellä, mutta loppua kohti kiihtyvällä 13,2 km lenkillä. Vaihteeksi olin taas katsellut Googlen kartan avulla sopivan uuden lenkin, joka sitten sattuikin olemaan suhteellisen mäkistä maastoa…
Mutta eipä tuosta mitään ongelmia koitunut. Mäet menivät ilman sykkeen karkaamista ja ainoat levottomuudet tuossa sykekäyrässä taitavat olla jotakin häikkää mittarissa??? (noin 10 ja 35 min kohdalla ihmeellistä sahaamista kevyellä vauhdilla alamäkeen juostessa).

Mutta lenkin keveys on todistettavissa tuosta sykekäyrästä, kuten myös tuo vauhdin kiihtyminen. Eli ensimmäinen 4 km 6:03/km, seuraavat neljä 5:54/km. Sitä seuraava reilu kilsa 5:48/km ja loppu alle 5:40/km vauhtisesti. Hyvin meni ja hyvältä tuntui. Aavistus jäykkyyttä tai jotakin oikeassa pohkeessa ja akillesjänteessä, mutta ei todellakaan mitään huolestuttavaa… laitanpa vaan tähän itselleni tuntemukset ylös 🙂

Viikon lenkit 5 ja kilometrit 42,1. Huomenna sitten uuden viikon kimppuun, jos kykenen parin Beaujolais Nouvelle -lasillisen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s