Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Yöjuoksu

Eilinen lenkki tuli tehtyä niin myöhään, että sitä voisi melkein kutsua yöjuoksuksi. Mietin jo lenkin siirtämistä tälle aamulle, mutta aamulenkkin on niin tervan juontia, että ennemmin sitten vaikka yöllä.

Sykemittarinkin otin mukaan ihan uteliaisuudesta, jos vaikka syke huitelisi ihan missä sattuu myöhempään illasta, mutta kyllä tuo käyrä ihan standardilta näytti. Matkaa tuli 7,5 km, 5:52/km ja avg syke 135. Ei sen ihmeemmin muita tuntemuksia, ehkä lonkan koukistajassa on vähän kireyttä ja sen venyttely pitää nyt yrittää muistaa tehdä huolella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s