Kategoriat
välineet

RoadID ja lepoa

Tänään postilaatikkoon oli ilmestynyt pieni paketti USA:sta ja sisältönä oli viikko sitten tilaamani RoadID -ranneke. Aika nopeasti tuo sitten tuli kahden ja puolen taalan postimaksulla. Vielä kun muistaisi ottaa rannekkeen  juostessa mukaan…

Eilinen tupla taisi olla pieni shokki jaloille, kun reidet tuntuvat nyt olevan tukossa, eli ei muuta kuin kunnon venyttelyä kehiin. Muuten tämä päivä onkin juoksusta vapaata, ulkoilua tuli sentään harrastettua koiran kanssa lenkkeillen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s