Kategoriat
valitukset

Flunssa jatkuu…

Tämä viikko on mennyt sitten harjoituksellisesti päin peetä tuon flunssan takia. Muuten alkaa kunto olemaan jo ihan ok, mutta yskän osalta pitää vielä vähän jännittää. Nimittäin se meinaa iskeä päälle ja 40% todennäköisyydellä lopputuloksena on sitten keuhkoputken tulehdus.

Onhan tämä taas ollut aika mielenkiintoinen syksy. Viimeeksi olen ollut ns. terveenä lenkillä elokuun puolella. Ainakin blogin perusteella viimeisin ei valittava merkintä on 27.8. Mutta nyt mieliala on kyllä positiivinen ja uskoisin tämän viikon pakkolevon olleen todella hyvä lisä jalkojen paranemisessa. Ainoastaan tämän päiväisen juoksukilpailun väliin jääminen ottaa päähän.

Mutta juokseminen jatkuu…

p.s. tilasin tuollaisen RoadID -rannekkeen, johon on sitten kaiverrettuna henkilötietoja ja läheisten puhelinnumeroita hätätilanteiden varalta. Jos sitten jotakin juoksulenkillä sattuu, niin on auttajilla mahdollisuus tunnistaa meikäläinen… mutta toivottavasti ranneketta ei tuossa tarkoituksessa koskaan tarvita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s