Kategoriat
PK-harjoitus

Lunta

Vähän olen jo miettinyt miten motivaatio juoksemiseen säilyy lumen ilmestyessä maahan. Hauskaahan tämä on perhana, vuonna -96 lunta tuli odotettua niin sairaasti, että maksoin itseni kipeäksi pohjoisen lumileireillä, vuotta myöhemmin asuin pohjoisessa mutta lumi ja hiihtäminen ei kiinnostanut enää paskankaan vertaa ja vuonna 2009 toivon lumetonta ja lämmintä talvea.

Tänään on kuitenkin satanut lunta ja lumihangessa (naurettavat 2-4 cm) tämän päivän lenkin jouduin sitten astelemaan. Yllätys oli kuitenkin suuri, miten hyvin juoksu tänään kulki. Vähän sentään kuvittelin tuon pienen lumimäärän hidastavan menoa ja vaikka S3 oli kytkettynä, ajattelin mennä ihan fiiliksen mukaan niin hitaasti kuin vain kevyeltä tuntuu… ja ainoa mikä meni hitaasti, oli ensimmäinen kilometri 6:18 ja loput viisi keskivauhdilla 5:36. Joko tulee vedettyä vähän ylikovaa tai sitten meikän kunto on hyvässä nousussa. Helpostihan tuo selviäisi, kun alkaisin taas pitämään sykemittaria mukana myös näillä lyhyillä lenkeillä.

Mitäs muuta, tänään oli jo lähellä toisto päiväkirjamerkinnästä päivämäärältä 27.7.2009, terveet jalat. Nivus- ja lonkkakivut olivat poissa, mutta se saamarin akillesjänne vi##uili. Moni järkevä ihminen olisi jättänyt tämän päivän lenkin väliin, mutta meikäläinen ei tunnetusti ole näissä juoksuasioissa mikään järjen jättiläinen. Testaan teidän muiden puolesta nämä kivunsiedot yms… ja voin sitten raportoida, että kannattaako lenkille lähteä kipeän lonkan, nivusen, polven, reiden, akilleksen tai vaikka sikaflunssan kanssa 😉 joo, tuota viimeistä yritän kyllä vältellä ihan viimeiseen asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s