Kategoriat
PK-harjoitus

Aamulenkki

Liian aikaiseen kehuin uusia lenkkareita… vasen akillesjänne kipeytyi hieman tuon ensimmäisen lenkin jäljiltä ja kivun huomaa juuri Lunaracereilla. Ilmeisesti kantakupin reunus (tai mikä se nyt on) on liian kova tai ihan väärällä kohdalla meikän akillesjänteeseen nähden. Pitää vähän mittailla, ihmetellä ja kysyä vaikka suutarilta onko mitään tehtävissä.

Mutta lievä kipu ei ole lenkin esteenä. Lomapäivän kunniaksi heti aamusta lenkille ja AirSpanit jalkaan.

Yllättävän paljon on koirien ja sauvojen ulkoiluttajia liikenteessä kasin ja ysin välillä, mutta eipä juuri muita juoksijoita… joten yksin puurtaen (niin kuin aina) 6,7 km 5:46/km vauhtisesti. Lisätään tähän vielä yksi käyrä piristämään tylsää tekstiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s