Kategoriat
PK-harjoitus

Sunnuntai

Standardi sunnuntai:

Heti kymmeneltä Messukeskukseen Skiexpoon ja Digiexpoon… ei sieltä sen kummempaa raportoitavaa.

Ja puoleltapäivin urheiluliikkeeseen ostamaan nastoitetut lenkkarit… ja näyttääkö nuo mukaan tarttuneet lenkkarit yhtään nastoitetuilta, kysyn? Lunaracerit joo, mutta ei yhtään nastaa…

Sitten iltapäivällä piti tehdä kaikkea muuta joutavaa, kun ulkona oli ihan liian hyvä juoksusää. Joten odottelin auringonlaskuun ja sitten rohkeasti testaamaan uusia kenkiä. Matkaa kertyi 8,2 km ja vauhti alkaa olemaan jo hyytävän kovaa 5:41/km (siis meikälle). Vähän tuota vauhtia tietenkin nosti 5 x 100 m ylivauhtiset vedot. Mutta hyvältä Lunaracerit jaloissa tuntuivat, tai oikeastaan istuivat jalkaan kuin sukka ja tuntuivat lähes huomaamattomilta. Kisakenkähän tuo on, joten eipä sillä tässä syksyn aikana enää kovin paljon kerkeä juoksemaan.

Ai niin, tuossa kuvassa kengät ovat vielä niin puhtaat, koskemattomat ja viattomat… ennen ensimmäistä tutustumista koiranpaskaan. Pitää kyllä ihmetellä, mistä sekin isooo ja löysä kasa oli tielle eksynyt… ehkä olisi pitänyt lenkki vetää valoisampaan aikaan, niin olisin nähnyt mihin astun, mutta shit is life and Life on the road continues…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s