Kategoriat
Uncategorized

Tuttu 6 km @6:03/km

Kävin eilen illalla vaihteeksi kokeilemassa miltä juoksu tuntui, ja eihän se hyvältä tuntunut ensimmäisen 1,5 km aikana. Käsijarru oli kunnolla kiinni ja uskomattoman väkinäistä oli, kunnes jumit aukesivat vajaan 10 min juoksun jälkeen ja loppulenkki tuntui mukavasti lennokkaalta.

Tämä viikko menee vielä rennosti, mutta ensi viikolla pitää aloittaa vähintäänkin semi-säännöllinen harjoittelu. Varmaankin alkuun neljä viikkoa suhteellisen puhdasta PK:ta ja voimaharjoittelua, jos tuolla reseptillä saisin jalat toimimaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s