Kategoriat
Uncategorized

Tulevaa kohti

Eilen kävin lätkyttämässä vähän reippaan 6 km lenkin ja kyllä jumissa olevat jalat veivät siitä kaiken ilon. Pitäisi yrittää raahautua hierojalle, mutta on se vaan niin vaikeaa (pari urheiluhierojaa majailee samassa rapussa työpaikkani kanssa, yksi hieroja asuu kivenheiton päässä ja vielä kaveripiiriinkiin kuuluu yksi) kun on saamaton.

Tällä hetkellä suunnittelen tulevaa juoksurintamalla ja parin viikon päästä olisi tarkoitus alkaa harjoittelemaan säännöllisesti. Lisäksi olen miettinyt, että Aktia Maantiejuoksu CUP voisi olla ihan hyvä paikka käydä testaamassa oman kunnon kehittymistä.
Ja lihasvoimaakin tässä pitää alka jollakin tavalla keräämään jalkoihin ja ehkä vähän siitä ylöspäinkin. Voi olla, että nämä meikäläisen vammat johtuvat huonosta lihaskunnosta… kuntopiiriä ja punttia peliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s