Kategoriat
Uncategorized

Jatkoa…

En jaksa tänään enää paljoakaan avautua, mutta näin eilen kirjoitin:

Suuri A-suunnittelma on lähteä liikkelle fiiliksen mukaan 5:10-5:20/km  vauhtia. Ensimmäinen vitonen 26 min ja toinen samaa vauhtia, eli kympin väliaika n. 51-52 min. Jos voimia on, kiristän ruuvia aavistuksen kolmannelle vitoselle <5:00/km. Tavoiteaika 15 km kohdalla on 1.16:00 ja viimeiset 6,1 pitäisi sitten tassutella puoleen tuntiin ja tällä kaavalla loppuaika 1:46:00.

Ja toteutus meni: Viiteen kilometriin 26:10. Kymppiin 51:44, eli aikataulussa vielä. 15 km väliaika 1.16:44 ja viimeiset 6,1 km n. 30:06 ja nettoaika n. 1.46:50. Lähdössä jäin kiltisti vähän liian pitkälle, joten ruuhkaa ja ohitetavia oli sitten ensimmäisen puolen kilometrin aikana, mutta se ei vauhdista viennyt ensimmäisellä kilometrillä varmaankaan 10 sec enemmän. Joten suunnitelmaan nähden ainoastaan kolmas vitonen vähän kusi, tai sitten suunnitelmassa oli tuolla kohdalla aukko.

Ja ehkä sitä tarkempaa analyysia joskus myöhemmin…

p.s. tuossa kuvassa nuo väliaikojen min/km ajat voivat olla ihan vähän pielessä (1-2 sec), kun tuon S3-sensorin kalibrointi on prosentin verran yltiöpositiivinen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s