Kategoriat
Uncategorized

VK 10 km

Eräänlainen testi suoritettu, eli uuden juoksu-urani pisin reipas/kova lenkki takana. Jalkojen kunnosta välittämättä tämä lenkki oli pakko suorittaa ennen puolimaraa saadakseni varmuuden siitä, että pystyn pitämään riittävää vauhtia yllä.

VK-lenkki oli alunperin tarkoitus juosta vasta huomenna, mutta aikatauluongelmien takia jouduin sen jo tänään ravaamaan. Alkuun 1,5 km verryttelyä ja sen jälkeen 10 km reippaasti seuraavin 2,5 km väliajoin:

  • 5:18/km avg 147
  • 5:03/km avg 153
  • 5:03/km avg 156
  • 5:05/km avg 158
Kympin keskivauhdiksi tuli 5:08 ja sykkeeksi 155.Sykettä olisi vielä ollut reservissä ja ehkä vauhtiakin, mutta tavoitteena oli 5:10/km ja helppouden tunne, jottei puolikas ala tuntumaan liian vaativalta.

Lenkin loppuun vielä 1,8 km jäähdyttelyä ja kokonaismäärä 13,3 km 5:24/km avg 148. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s