Kategoriat
Uncategorized

Peruslenkkiä

”Tylsä” PK 6,1 km takana. Lähdin lenkille vasta ilta kahdeksan jälkeen ja ensimmäinen kilometri tuntui aika takkuiselta (>6:30/km). Siitä se tuttu vauhti kuitenkin löytyi ja lenkin keskivauhdiksi tuli 5:56.

Alkupuolella lenkkiä vasen akilles ilmoittautui mukaan valittajien kerhoon, mutta sinne matkalle se kipu toivottavasti jäi. Huomenna samanlainen lenkki, keskiviikkona vauhtikestävyyttä, torstaina taas tämä tuttu perus kutonen ja lauantaina fiiliksen mukaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s