Kategoriat
Uncategorized

Sinisen viivan metsästys

On se vaan mahtava fiilis lenkkeillä syyskuun lopulla kesävaatetuksella 🙂 Tänään vuorossa oli pitkis ja ajattelin siinä sivussa vetää yhden kierroksen Vantaan maratonin reittiä, kun en siihen ole aikaisemmin vielä tutustunut.

Reitin olin piirtänyt valmiiksi Google Mapsiin ja tarvittaessa sitten suunnistusapua olisin saanut puhelimeen asennetusta Mapsista. Mutta edellisen vuoden sininen viiva näkyi vielä haaleana tiestä, joten sitä sitten seuraamaan (vuosi sitten reitti taisi olla tarkalleen ihan sama, mutta se kierrettiin vastakkaiseen suuntaan).

Välillä viivaa piti vähän metsästää ja kerran jopa katsoa puhelimesta oikeaa suuntaa, mutta kiekka ongelmitta ympäri ja sitten tossut kohti kotia.

Päivän lenkin lukuja: 16,1 km, keskivauhti 6:03 ja -syke 135 (74%) max 147 (80%). Askeltiheys oli nyt 160-162 ja hiton mahdottomalta joku 180 PK-lenkillä tuntuu, ainakaan nykyisellä nopeudella. Jalat suhteellisen ok, mutta vähän väsyneet lenkin jälkeen lihakset olivat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s