Kategoriat
Uncategorized

Polar S3

Kävin eilen ostamassa Polar s3-juoksusensorin ja nyt sykemittarin kaverina alkaa olemaan jo kaikki mahdolliset lisäkilkkeet. G3 GPS sensori minulla on jo ollut useamman kuukauden ajan ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen, mutta puutteena siinä on juoksun aikana tapahtuva epätarkka nopeuden mittaus.

Yritin jo eilen juosta tuon s3:n kanssa, mutta jotakin kämmäsin ja ei se sitten lenkillä toiminut. Tänään oli sitten uusi yritys koiraa ulkoiluttaessa. Ainakin se selvisi, että tunnin lenkille mahtui 43 pysähdystä. Muuta mainittavaa tuossa lenkissä ei sitten ollut.

Mutta tämän uusimman ostokseni avulla yritän nyt saada askeltiheyttä kohdalleen ja muutenkin tuon laitteen avulla reaaliaikaisen vauhdin mittaamisen pitäisi olla tarkempaa. Aika näyttää, onko hintansa arvoinen hankinta.

Perhana, alkaa mennä tämä juoksu jo ihan liian tekniseksi… DDR meininkiä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s