Kategoriat
Uncategorized

9. juoksuton päivä – valoa tunnelin päässä?

Eilen kävin näyttämässä lonkkaa/nivusta työterveyslääkärille. Varmaa vastausta viasta ei vielä löytynyt, mutta vahva epäilys siitä, että kyseessä olisi hermopinne (meralgia paresthetica). Hoitona tulehduskipulääkettä, venyttelyä ja kylmää. Ei onneksi mennyt tuo itsehoito Burana-kuuri pahasti metsään.

Jo viime viikolla huomasin, että jotkut tietyt venyttelyt poistivat kivun joksikin aikaa, mutta lopetin sitten venytelyt, kun ajattelin mahdollisen tulehduksen pahenevan siitä. Nyt kun sain lääkäriltä luvan venytellä, on jalka alkanut tuntumaan jo huomattavasti paremmalta. Tietenkin lääkkeetkin kipuun vaikuttavat. Itse haluan nyt uskoa siihen, että kolmen viikon päästä ainakaan tämä vamma ei estä puolikkaan juoksemista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s