Kategoriat
Uncategorized

Juokseminen voi olla elämäntapa – ontuminen ei

Eilen jäi ensimmäisen kerran tämän julkisen harjoituspäiväkirjan historiassa päivän harjoitus kirjoittamatta. Nimittäin aika sikana v****ti oma tyhmyys.

Oikea jalka (lonkka, nivunen, reisi… tai mikä lie) on ollut kipeänä kuun alusta lähtien. Välillä olen kontannut ja yleensä ontunut. Harjoitusohjelmallisesti tämä viikko on ollut kevyt väliviikkoa ja minulla on ollut kaikki mahdollisuudet lepuuttaa jalkaa kaikessa rauhassa. Mutta kipugeelien ja -pillereiden avulla olen aina saanut koottua jalan kasaan ja hyvän venyttelyn ja verryttelyn jälkeen vielä baanalle. Viime viikon pitkästä selvisin helpolla, tämän viikon tiistain lenkistä rimaa hipoen ja eilisestä idiootti-cooper-yritelmästä heikosti.

Ensin hyvät uutiset, tulos pysyi samassa kuin 4 viikkoa sitten… metrilleen. Ja tuo on hyvä uutinen ainoastaan olosuhteen huomioiden. Ja sitten huonot uutiset. Jalka oli taas aamulla s****nan kipeä ja yläkertaan mentiin kontaten. Kaikki tietävän kotilääkärin analyysi on lonkan limapussin tulehdus. Varmaankin pitäisi mennä lääkäriin, mutta katsotaan sitä sitten uudelleen ensi viikolla. Ei muuta kuin kotihoitoa, tulehduskipulääkettä jne… Toivottavasti se menee sillä ohi ja pitäisi vielä malttaa olla ensi viikkokin rasittamatta jalkaa. Vaikeaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s