Kategoriat
Uncategorized

Jalkaan sattuu

Vähän rupeaa tuntumaan siltä, että jalat alkavat menemään pikkuhiljaa rikki. Tänään juostessa kipua tuntui oikeassa polvessa, molemmissa reisissä/nivusissa ja siellä sun täällä. Toivottavasti edes osa johtuu lauantain pitkästä lenkistä ja on ohimenevää…

Muuten lenkki meni taas vaihteeksi hyvin (lue: vauhdilla). Neljään kilsaan asti keskivauhti oli 5:45 ja sen jälkeen tein 5 x noin 80 m vetoja kävelypalautuksella. Loppuun taas rauhallista juoksua kotiin ja reilun 6 km lenkin keskivauhti/-syke oli 5:52/133.

Tämä viikko alkaa olemaan jo meikälle suhteellisen kova ja toivottavasti nuo paikat pysyisivät kasassa, muuten voi tulla noutaja. Keskiviikkona on vuorossa 8 km vk-lenkki + lämmitelyt ym., torstaina tämän päivän tapaan kevyt pk ja viikon pitkä lauantaina 16 km. Seuraavalla viikolla vuorossa on sitten pelkkää kevyttä peekoota ja ehkä coopperi tai joku muu testijuoksu. Ja sitä seuraavalla viikolla pitää alkaa totuttautumaan viiteen lenkkiin viikossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s