Kategoriat
Uncategorized

Pitkähkö

”Isot pojat” vetävät tänään Berliinissä maratonin ja meikäläinen viikon ”pitkän” täällä kotimaassa. Pitkä edelleen lainausmerkeissä, kun ei se 14 kilsaa oikeasti kovin pitkä ole, paitsi meikäläisen nykykunnolle.

Edellinen pitkä kahden viikon takaa oli keskivauhdiltaan 6:18, joten nyt lähdin hakemaan lisää vauhtia, mutta ei vielä lyhyiden lenkkien tyylistä 6 min alitusta kuitenkaan.

Koneelle en ole vielä harjoitusta purkanut, mutta mittarista katsoen koko lenkin keskivauhdiksi tuli 6:04 ja keskisykkeeksi 135 (max. 144). Hyvältä näyttää ja hyvältä tuntui. Väliaikoja otin sattumanvaraisesti noin 3, 7, 9, 12 ja 14 km kohdilta, ja keskivauhti/-syke etapeittain kehittyi seuraavasti: 6:12/130, 6:04/136, 6:12/137, 6,07/134, 5:45/139. 7-9 kilometrin välillä keskivauhti hiipui vähän, mutta tuon osuuden juoksin polulla sekä hiekkatiellä ja tietoisesti kevensin hieman.

Jees-fiilis päällä. Syke pysyi siellä missä pitikin, vauhti oli lopussa kiihtyvää ja juoksu tuntui helpolta ja mukavalta. Ensimmäisen kerran mukana oli myös juotavaa, joten silläkin saattoi olla piristävä ja jaksamista ylläpitävä vaikutus. Pelottavan hyvältä tämä harjoittelu tuntuu tällä hetkellä, joten pitää nauttia kunnon kehittymisestä ja terveistä lihaksista jne…, kyllä jossakin vaiheessa joku paikka kuitenkin rikki menee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s