Kategoriat
Uncategorized

Taas kevyt kutonen

Ei paljon raportoitavaa tästä päivästä. Perus-kevyt 6 km keskivauhdin ollessa 5:58. Vähän eiliset vedot tuntuivat jaloissa, mutta muuten lenkki meni ihan rutiinilla. Se tietenkin oli speciaalia tällä lenkillä, että juoksin pitkästä aikaa DS-Trainereilla ja kyllähän ne perhana tuntuvat mukavilta ja kevyiltä kengiltä, mutta toisaalta muita käyttämiäni lenkkareita huonomman vaimennuksen tuntee selvästi. Pitää ehkä kokeilla deeässiä seuraavan kerran jollakin vauhtilenkillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s