Kategoriat
Uncategorized

Iltalenkki

Meikäläinen on taas palannut normaaliin päivärytmiin, aamulla töihin ja illalla juoksemaan. Vähän tuo töihin meno kyllä ahdisti, mutta kyllä se siitä sitten asettui – kun sieltä pääsi illalla pois 🙂

Töitten jälkeen sitten koiran ulkoilutus (hitto kun oppisi juoksemaan mukana, niin voisi lätkäistä kaksi kärpästä kerralla), vähän MM-kisoja ja illan viiletessä puoli ysiltä lenkille.

Vuorossa oli taas kevyt 6 km, joka eiliseen tapaan venyi kilometriä pitemmäksi. Juoksufiilis oli mahtava ja vauhtia löytyi. Ensimmäinen kilsa meni 5:55 ja 7,14 km myöhemmin lenkin keskivauhti oli sama 5:55. Eli ensimmäinen oma välitavoite saavutettu – PK vauhti alle 6 min/km (no joo, tuo oli vaan yksi lenkki). Piiitkän ajan tavoite on sitten pudottaa tuosta vielä 1 min pois. Seuraavana vuorossa oleva välitavoite voisi sitten olla 4 min/km vauhti coopperissa.

Bekele veti kyllä kympin äsken aika vahvasti ja Tadese teki kovaa työtä veturina. Siinä mallia juoksuun. Ja ei se Boltin satanenkaan ihan kauhean huono ollut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s