Kategoriat
Uncategorized

Kevyt viikko – raskas päivä

Olipas tänään heti aamusta keli kostean-painostavan-kuuma! Tai ainakin siltä lenkillä ollessa tuntui. Hiki valui ja jalat tuntuivat raskailta vaikka vuorossa oli kevyt 6 km, toteutus 6:11 keskivauhdilla ja loppuun muutama lyhyt veto.

Kotona sitten nopea suihku, autoon ja seuraavaksi vuorossa oli jälleen ”kevyt” 8 km vaellus tai millä nimellä metsässä polkuja ja pitkospuita pitkin rämpimistä pitäisi kutsua. Maasto nyt ei kuitenkaan ihan standardi helppo ollut ja nyt (yllätys yllätys gps-pod mukana) mentiin noin 19:00 keskivauhdilla 2,5 tuntia.

Ei muuta kuin sauna, pari olutta ja unta palloon. Tuskin juoksen huomenna coopperia, taitaa mennä torstaille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s